Hämäännyttämisen menetelmiä ohjelmiston suojaamisessa - Kallatsa, Markus (2022)
Tämän kandidaatintutkielman tarkoitus on selvittää tietokoneohjelmiston suojaamisessa käytettyjä yleisimpiä hämäännyttämisen (engl. code obfuscation) menetelmiä. Tutkielma keskittyy tarkastelemaan yksittäisiä menetelmiä sekä niiden arviointiperusteita.