4.- ja 6.-luokkalaisten ajatuksia välipalasta terveysosaamisen näkökulmasta

Terveysosaaminen on asetettu keskeisimmäksi tavoitteeksi kansanterveystyön ja terveyden edistämisen kannalta, sekä merkittäväksi koulutuksen tehtäväksi. (LOPS 2021; OECD 2018). Terveelliseen ruokavalioon liittyvät ajatukset ja käsi-tykset ohjaavat osaltaan yksilön ravitsemuskäyttäytymistä, mikä sisä...

Täydet tiedot

Bibliografiset tiedot
Päätekijät: Auvinen, Suvi, Oksman, Mira
Muut tekijät: Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, Faculty of Education and Psychology, Opettajankoulutuslaitos, Department of Teacher Education, Jyväskylän yliopisto, University of Jyväskylä
Aineistotyyppi: Pro gradu
Kieli:fin
Julkaistu: 2022
Aiheet:
Linkit: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/81522