Intertekstuaalisuus Tinderin käyttäjien profiiliteksteissä - Aho, Heta (2022)
Tässä tutkimuksessa tarkastelen Tinderin käyttäjien profiilitekstien intertekstuaalisuutta. Tutkin tekstejä sekä sisällöllisestä että funktionaalisesta näkökulmasta seuraavien tutkimuskysymysten avulla: 1. Millaista intertekstuaalisuutta profiiliteksteissä on? 2. Millaisia funktioita intertekstuaalisilla ilmauksilla on? Hyödynnän teoriataustana Norman Fairclough’n jaottelua avoimesta ja perustavasta intertekstuaalisuudesta.