Itseohjautuvuus työelämässä uutismedioiden verkkojulkaisuissa - Hänninen, Heli (2022)
Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, kuinka uutismedioiden verkkojulkaisuissa ymmärretään itseohjautuvuutta työelämän kontekstissa. Lisäksi haluttiin selvittää, millaisista näkökulmista sitä tarkastellaan ja millaisia näkemyksiä siitä esitetään uutismedioiden verkkojulkaisuissa. Tutkimuksessa itseohjautuvuutta lähestyttiin itseohjautuvuuden kolmen tason kautta: yksilö-, tiimi- ja organisaatiotason itseohjautuvuus.