Ilmastonmuutokseen vaikuttaminen videopelien avulla - Hovila, Linda (2022)
Yhtenä tärkeänä tekijänä ilmastonmuutoksen hillitsemisessä on ihmisten tekemät ilmastoteot. Teot kuitenkin vaativat kiinnostusta ilmastonmuutosta kohtaan ja halua toimia sen hillisemiseksi. Tässä tutkielmassa selvitetään kirjallisuuskatsauksen avulla videopelien potentiaalia ihmisten kiinnostuksen ja ilmastotekojen lisäämiseksi. Videopeleille todettiin olevan potentiaali, mutta myös kehitettävää on vielä, jotta kaikki hyöty saadaan irti.