"Dogs go and pigs come" : Taiwanin ns. 228-tapauksen käsitteleminen Yhdysvaltojen diplomaattiasiakirjoissa ja sanomalehdissä - Pynttäri, Tatu (2022)
Kandidaatintutkielmassani tutkin, miten Taiwanissa vuonna 1947 tapahtunut 228-tapaus ilmenee Yhdysvaltojen ulkoministeriön Historian toimiston julkaisemassa Foreign Relations of the United States -asiakirjassa sekä Yhdysvaltalaisissa The Washington Post sekä The New York Times -sanomalehdissä.