Using Neural Networks to Estimate Lower Body Kinematics from IMU Data in Javelin Throwing - Vohlakari, Krista (2022)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli hyödyntää koneoppimista kinemaattisten muuttujien arviointiin inertiaalisensoreista saatavasta datasta keihäänheitossa. Perinteisten liikeanalyysimenetelmien rinnalle olisi hyvä löytää menetelmiä, jotka mahdollistaisivat nopean palautteen antamisen urheilijoille. Datankeruun helpottuessa myös aiempaa tarkempi ja suuremmalle kohderyhmälle tehtävä tutkimus mahdollistuisi.