Katsaus tietokonekuvantamisen, -mallintamisen ja -simulaation hyödyntämiseen arkeologiassa - Grönholm, Tommi (2022)
Tämä kirjallisuuskatsaus analysoi tutkimuksia, joissa hyödynnetään tietokonekuvantamista ja -simulaatiota arkelogisten esineiden, rakennusten ja ilmiöiden tutkimuksessa. Lopputuloksena on yhteenveto hyödynnettyjen työkalujen ja menetelmien tehokkuudesta.