”Mulle kuitenkin vaikuttaa positiivisesti sekä negatiivisesti niin kun se itseohjautuvuus siinä työssä” : henkilöstöneuvottelijoiden kokemuksia itseohjautuvasta työstä ja työhyvinvoinnista - Puoliväli, Rebekka (2022)
Tämän pro gradu -tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää erään henkilöstöpalvelualan yrityksen henkilöstöneuvottelijoiden kokemuksia itseohjautuvan työn heijastumisesta työhyvinvointiinsa. Lisäksi tavoitteena oli saada selville, millaista tukea he itseohjautuvaan työhön tarvitsevat.