Laaja-alaisten erityisopettajien kokemuksia työn kuormittavuudesta koronaviruspandemian aikana - Sutinen, Frans (2022)
Tässä tutkimuksessa tavoitteena on rakentaa ymmärrystä laaja-alaisten erityisopettajien kokemuksista työn kuormittavuudesta kevään 2020 etäopetusjakson aikana. Työn kuormittavuutta tarkastellaan työn vaatimusten ja voimavarojen kautta. Työn vaatimuksilla tarkoitetaan työn kuormittavuutta lisääviä tekijöitä, kun taas voimavaroilla tarkoitetaan työssä jaksamista tukevia tekijöitä. Lisäksi tutkimuksessa on kiinnostuttu siitä, millaista tukea erityisopettajat olisivat kaivanneet enemmän keväällä 2020.