Validating assumptions in software product development - Oittinen, Miro (2022)
Valtaosa uusista tuotteista ei menesty markkinoilla. Mitä voidaan tehdä, jotta onnistumisen mahdollisuus kasvaa? Tämä kandidaatintutkielma tehdään kirjallisuuskatsauksena ja se pyrkii tutkimaan miksi evaluointi ja validointi on tärkeää ohjelmistotuoteyritykselle, sekä millaisia tekniikoita ohjelmistotuoteyritys käyttää tuoteideoiden evaluointiin ja validointiin.