Hyvää, pahaa vai jotain muuta? : yliluonnolliset olennot Michelle Paverin The Chronicles of Ancient Darkness -sarjassa - Repo, Inka (2022)
Tutkielma tarkastelee yliluonnollisia olentoja Michelle Paverin kuusiosaisessa lapsille ja nuorille suunnatussa The Chronicles of Ancient Darkness -fantasiasarjassa.