Yksilön valinta evoluutioalgoritmeissa - Mikkonen, Santeri (2022)
Yksilön valintaprosessi on merkittävä osa evoluutioalgoritmien toimintaa. Tässä tutkielmassa tarkastellaan yksilön eri evaluointi- ja valintatapoja niiden suorituskyvyn ja käyttökohteiden näkökulmasta katsottuna. Tutkielman tavoitteena on myös vertailla eri evaluointi- ja valintatapoja keskenään.