Koneoppiminen sijoitussalkun optimoinnissa ja sen ongelmat - Kleemola, Janne (2022)
Tämän tutkielman tarkoituksena on selvittää sijoitussalkun optimointia koneoppimisen näkökulmasta, sekä siihen liittyviä ongelmia.