"Kyl me ollaan enkulla pärjätty" : Understanding the importance of corporate language policies – the context of a local Finnish company with a strategy to become international by learning English - Nieminen, Jasu (2022)
Englannin kielen käytto lingua francana eli yleisenä yhteisenä kielenä on lisääntynyt ympäri maailmaa. Englannin kielen taitoa pidetään työelämässä ja työpaikoilla merkittävänä taitona niin yksittäisten henkilöiden kuin organisaatioidenkin tasolla. Monikansallisuus ja monikielisyys on useille yrityksille ehto toiminnan jatkuvuuden kannalta.