"And if you keep smiling like that, people will think you're stupid" : le stéréotype de la Parisienne représenté par le personnage de Sylvie Grateau de la série télévisée Emily in Paris - Huumo, Jenica (2022)
Tutkimuksemme aiheeksi valikoitui pariisilaisnaisen representaatio Netflixin alkuperäissarjassa Emily in Paris. Erityisesti koronapandemian aikana suoratoistopalveluiden suosio on kasvanut räjähdysmäisesti asettaen yhä useampia katsojia alttiiksi sille, miten eri ihmisryhmät niissä esitetään. Pyrimme tutkimuksessamme selvittämään, onko Sylvie Grateaun hahmo representaatio stereotyyppisestä pariisilaisnaisesta hyödyntäen diskurssianalyysiä.