Tekoäly Texas Hold’em pokerissa - Pasanen, Aku (2022)
Tämä tutkielma kartoittaa millaisia menetelmiä ja tekniikoita soveltaen Texas Hold’em pokeria pelaavia tekoälyohjelmistoja kehitetään. Sekä sen millaisella tasolla kyseiset ohjelmistot suoriutuvat suhteessa parhaimpiin ihmispelaajiin.