Rautaa ja terästä, vai uponneita unelmia : Belfastin laivat ja Pohjois-Atlantin onnettomuuksien uutisoinnin kehitys 1854-1914 - Mäkinen, Aatu (2022)
Kandidaatintutkielmassani tutkin Belfastin laivanrakennusta ja sen laivojen toimintaa Pohjois-Atlantilla 1854-1914. Tämän lisäksi käsittelen kyseisten laivojen siellä kokemia onnettomuuksia ja uutisointia.