”Päätän joka päivä, että olen lempeä itselleni” : itsemyötätunto Kauneus ja Terveys -lehden Alaston totuus -palstalla - Salminen, Henna (2022)
Tässä tutkielmassa tarkastellaan itsemyötätunnon representaatioita Kauneus ja Terveys -lehden Alaston totuus -palstalla. Palsta on mukana jokaisessa Kauneus ja Terveys -lehdessä, joka ilmestyy vuoden aikana 16 kertaa. Palstan teksteissä käsitellään tavallisten naisten kehojen tarinoita.