Netflixin videon suoratoiston mahdollistava infrastruktuuri ja sen toiminta - Ukkonen, Janne (2022)
Tämän tutkielman tarkoituksena on selvittää ja kuvata miten kansainvälinen videon suoratoistopalvelu Netflix suorittaa liiketoiminnassaan videokuvan jakamisen kuluttajille. Palvelu on erittäin suosittu ja siksi viime vuosina kartuttanut paljon huomioita vanhoilta mediajäteiltä, jotka osa on julkaissut omia kilpailevia palvelujaan. Mitä tällaisen alustan rakentamiseksi tarvitaan, ja miten erottua joukosta? Näihin kysymyksiin pyritään vastaamaan tämän kirjoitelman avulla.