Injektioiden turvallisuusuhat ja parhaat keinot niitä vastaan - Loisti, Reko (2022)
Injektiot ovat olleet uhkana kaikenlaisille sovelluksille jo pitkään ja niiden ehkäisyyn on esitetty todella monia eri keinoja. Vaikka injektioiden ehkäisyä on tutkittu paljon, ovat inkjektiot vieläkin yksi yleisimmistä tietoturvauhkista. Tämän tutkimuksen tarkoituksena on kartoittaa parhaimmat ehkäisykeinot SQL-, XSS-, ja komentorivi-injektiolle ja yrittää löytää niiden ehkäisystä yleisiä teemoja.