Tilastotieteelliset menetelmät pelikehityksessä - Kinkela, Gabi (2022)
Tässä kandidaatintutkielmassa selvitetään mitä kaikkia tilastotieteellisiä menetelmiä tai tekoälyä voidaan käyttää pelikehityksessä mahdollisimman tyydyttävän pelikokemuksen luomiseen pelaajalle. Tutkimustulokset osoittivat menetelmien olevan hyödyllisiä apukeinoja pelien parantamiseen pelikehityksen kannalta