Äänikerrontaa podcastin ehdoilla : kolme näkökulmaa journalistiseen sisältöön - Keränen, Matti (2022)
Tutkielmassani määrittelen podcastia genrenä, sille ominaisia äänikerronnan elementtejä ja tutkin immersion rakentamista äänikerronnalla journalistisessa podcastissa.