Ehdottavan analytiikan metodit ja haasteet - Hyvärinen, Joe (2022)
Ehdottava analytiikka pyrkii ehdottamaan parhaimman mahdollisen ratkaisuvaihtoehdon hyödyntäen suuria määriä dataa. Täten ehdottava analytiikka onkin tehokas tapa parantaa sekä tukea liiketoiminnan päätöksentekoa. Tässä tutkielmassa tutkitaan ehdottavan analytiikan metodeja ja haasteita. Tutkimus toteutettiin kirjallisuuskatsauksena. Tutkielman lopussa käydään läpi merkittävimpiä tuloksia sekä pohditaan monitavoiteoptimoinnin hyödyntämistä ehdottavan analytiikan yhteydessä.