Urheilijan unen yhteys fyysiseen toiminta- ja suorituskykyyn - Donner, Janina (2022)
Urheilijan unella on yhteys toiminta- ja suorituskykyyn. Kandidaatintyö tutkii unen vaikutuksia palautumiseen, urheiluvammoihin sekä sairastumiseen, jotka ovat rajoittavia tekijöitä fyysisen suoritus- ja toimintakyvyn toteutumisessa.