Vanhempien ja kavereiden liikunnallisen tuen, asuinpaikan sekä lapsen harrastuksen yhteys motorisissa taidoissa menestymiseen - Mikkanen, Joonas (2022)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää 6–10-vuotiaiden lasten motoriikan tasoa ja sille selittäviä tekijöitä perhetaustan ja perheen liikunnallisen tuen, lapsen harrastuksen ja kavereiden merkityksen sekä asuinpaikan kannalta. Tutkimusaineistona on käytetty Jyväskylän yliopiston Liikuntatieteellisen tiedekunnan Liikkuva perhe -tutkimuksen aineistoa.