Students’ views on the impact of study abroad on the development of oral language skills and self-confidence - Elo, Vilja (2022)
Kasvaneiden mahdollisuuksien ja globalisaation myötä vaihto-opiskelu on lisääntynyt huomattavasti viime vuosikymmeninä. Vaihdossa käyminen liitetään yleensä kehittyneeseen kielitaitoon kohdekielessä, ja erityisesti kehitystä näyttää tapahtuvan suullisen kielen osa-alueiden suhteen.