Kuntoilupaikkojen nimeäminen Keski-Suomessa - Järvinen, Anna-Mari (2022)
Tutkielma käsittelee Keski-Suomessa sijaitsevien kuntoilupaikkojen, eli kuntosalien, liikuntakeskusten, kuntokeskusten ja Crossfit-salien nimistöä. Pyrkimyksenä on selvittää, miten kuntoilupaikat nimetään, kuinka informatiivisia annetut nimet ovat ja miten nimen avulla houkutellaan asiakkaita.