Omaisuusrikokset Lammin pitäjässä nälkävuonna 1697 - Haapala, Eeva (2022)
Tutkielmassa tarkastellaan Lammin pitäjässä vuonna 1697 tehtyjä omaisuusrikoksia. Tavoitteena on selvittää, millaisia omaisuuteen kohdistuvia rikoksia ihmiset tekivät ja näkyikö nälänhätä tekojen taustalla.