Auktoriteetteja ja tarinankertojia : asiantuntijoiden kehystäminen ravitsemusuutisissa - Kivistö, Aino (2022)
Tässä maisterintutkielmassa tarkastelen, minkälaisia asiantuntijatyyppejä Helsingin Sanomat, Iltalehti, Kaleva ja Yhteishyvä käyttävät ravitsemusaiheita käsittelevien juttujen henkilötietolähteinä. Lisäksi tarkastelen, millaisia kehyksiä asiantuntijatyypeille annetaan. Tutkimusaineisto koostuu 1.1.−30.6.2021 julkaistuista journalistisista ju-tuista.