Sisarusten nimien samankaltaisuudet ja nimenantoperusteet - Vaahtera, Nea (2022)
Tässä tutkielmassa tarkastellaan sisarusten nimien samankaltaisuutta ja nimenantoperusteita. Tutkimuksessa analysoidaan sisarusten nimien rakenteellisia ja sisällöllisiä piirteitä sekä nimenantoperusteita, käsitellään vanhempien näkemyksiä sisarusten nimien samankaltaisuudesta sekä sitä, ovatko vanhemmat tarkoituksellisesti antaneet lapsilleen samankaltaiset nimet. Aineistoa tutkitaan seuraavien tutkimuskysymysten avulla: