Hetki hulluutta : punk ja 1970-1980-lukujen vaihteen murros Syysprinssi-romaanissa ja -filmatisoinnissa - Mölsä, Sanni (2022)
Tutkielma käsittelee punkkulttuurin ja 1970-1980-luvun vaihteen ajallisen murroksellisuuden ilmenemistä Anja Kaurasen vuoden 1996 romaanissa Syysprinssi ja samannimisessä Alli Haapasalon ohjaamassa elokuvassa vuodelta 2016. Tarkastelen aineistosta punkiin tyypillisesti liitettyjä piirteitä sekä punkiin ja ajalliseen murrokseen liitettäviä asenteita ja mentaliteetteja.