Vanhempien merkitys lasten ja nuorten fyysisessä aktiivisuudessa - Koskinen, Vilma (2022)
Tämän kandidaatintutkielman tarkoituksena on tarkastella, millainen merkitys vanhemmilla on 6-15- vuotiaiden kouluikäisten lasten ja nuorten fyysisessä aktiivisuudessa ja millä eri tavoilla he voivat vaikuttaa liikunnallisen elämäntavan syntymiseen. Työssäni pohdin erityisesti sitä, miten vanhempien tarjoama sosiaalinen tuki, sosioekonominen asema sekä liikuntakäyttäytyminen ovat yhteydessä lasten liikunta-aktiivisuuteen ja liikuntaharrastamiseen.