"Kukaan ei halua anoppia seurakseen" : korpusavusteinen diskurssianalyysi anoppi-sanasta Suomi24-keskustelufoorumilla - Laivamaa, Selma (2022)
Tutkimuksessa tarkastellaan, miten anopista keskustellaan Suomi24-keskustelufoorumilla. Tavoitteena on kuvata, miten anoppiin foorumilla asennoidutaan. Asennoitumiseen liittyviä diskursseja selvitetään käyttäen korpusavusteisen diskurssintutkimuksen (CADS) määrällisiä ja laadullisia lähestymistapoja. Tutkimuskysymykset ovat: Millaisia kollokaatteja anoppi-sana saa Suomi24-keskustelufoorumilla? Millaisia anoppeihin liittyviä asenteita ilmaisevia diskursseja anoppi-sanan kollokaateista nousee esiin?