Suomalaisen sanomalehdistön sotatapahtumien uutisointi jatkosodan hyökkäysvaiheessa. - Heiska, Aapo (2022)
Työssäni tutkin suomalaisen sanomalehdistön sotatapahtumien uutisointia jatkosodan hyökkäysvaiheen aikana.