Työpaikkaostrakismin kasvot : aineistolähtöinen sisällönanalyysi työntekijöiden kokemasta työpaikkaostrakismista nettikeskustelujen perusteella - Näätänen, Linda (2022)
Tässä tutkielmassa analysoidaan työpaikkaostrakismia kokevien henkilöiden kommentteja. Tutkielman tavoitteena on löytää vastaus siihen, millaista työpaikkaostrakismia henkilöt kokevat, ja mitä siitä seuraa. Aineisto koostuu 31 anonyymistä kommentista, jotka ovat kerätty Suomi24 -nettifoorumin työpaikkakiusaaminen -keskustelupalstalta.