Tunnetaitojen merkitys opettajan työssä - Salo, Elli-Maija (2022)
Tämän tutkielman tarkoituksena on tarkastella erilaisia tunnetaitoja ja niiden ilmenemistä opettajan työssä. Tunnetaidoista perehdytään paremmin tunteiden säätelyyn ja erilaisiin säätelyn keinoihin. Pyrkimyksenä on myös selvittää, millainen on tunnetaitoinen opettaja, mitä eri tunteiden säätelykeinoja opettajan on mahdollista käyttää, ja miten opettaja vaikuttaa oppilaiden tunnetaitojen kehittymiseen.