Усвоение лексики русского языка с помощью метода «языковой душ» в детском саду – Usvoenie leksiki russkogo âzyka s pomoŝȗ metoda «âzykovoi duš» v detskom sadu (Venäjän kielen sanaston omaksuminen päiväkodissa kielisuihkutusmetodia apuna käyttäen) - Dahl, Kia (2022)
Hallituksen päätöksen myötä ensimmäisen vieraan kielen opetus alkaa jo 1. luokalla, minkä tarkoituksena on monipuolistaa suomalaisten kielitaitoa koulun alusta lähtien. Tässä pro gradu -tutkielmassa perehdyn kielisuihkutukseen ja sen hyödyllisyyteen sanaston oppimisen näkökulmasta. Kielisuihkutuksen keskeinen idea on innostaa oppija uuden kielen pariin, jotta hän jatkaisi kyseisen kielen opiskelua.