Let's go! : an early English language showering material package - Virtanen, Anssi (2022)
Varhennettu vieraan kielen opettaminen ja oppiminen on noussut suureen suosioon varsinkin Euroopassa 2000-luvun aikana. Myös Suomessa vieraan ja toisen kielen opettamista on varhennettu uusimmassa perusopetuksen opetussuunnitelmassa, ja Suomessa useimmin tarjottu kieli on englanti. Nyt vieraiden kielten oppiminen alkaa perusopetuksessa jo ensimmäisellä luokalla, kun oppilaat ovat keskimäärin 7-vuotiaita. Varhentaminen vaatii kohdeyleisölle (todella nuorille kielenoppijoille) sopivaa ja mielekästä oppimateriaalia.