Takaisinmallinnus keinona haittaohjelmien analysoinnissa - Vainio, Laura (2022)
Tässä tutkielmassa käsitellään takaisinmallinnusta ja sen hyödyntämistä haittaohjelmien analysoinnissa. Haittaohjelmat ovat hyvin yleisiä ja takaisinmallinnus vastaavasti tunnettu keino analysoida niitä. Tavoitteena on perehtyä syvällisemmin takaisinmallinnukseen sekä selventää, miten ohjelmia takaisinmallinnetaan ja mitä mahdollisia haasteita sen käyttöön liittyy analysoinnin parissa.