Psykologiset perustarpeet ja koululiikuntamotivaatio : liikunnanopettajan vaikutusmahdollisuudet - Oja-Nisula, Noora (2022)
Psykologiset perustarpeet ja koululiikuntamotivaatio - liikunnanopettajan vaikutusmahdollisuudet