”Se on vaa niinku semmonen tårta på tårta niinku semmonen lisä eikä mistään pois” : föräldrars erfarenheter av svenskspråkig språkduschverksamhet på ett daghem i Egentliga Finland - Ylitalo, Emilia (2022)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena on selvittää millaisia ajatuksia ja kokemuksia päiväkotilasten vanhemmilla on ruotsinkielisestä kielisuihkutustoiminnasta. Lisäksi tarkoituksena on selvittää millaisia hyötyjä kielisuihkutuksella voisi olla vanhempien mielestä. Tutkimuskysymykset ovat seuraavat: 1. Millaisia ajatuksia ja kokemuksia vanhemmilla on kielisuihkutustoiminnasta? 2. Miten lapsi suhtautuu tai suhtautui kielisuihkutukseen vanhempien näkökulmasta? 3. Mitä hyötyä kielisuihkutuksesta voisi olla vanhempien mielestä?