Kokemuksesta vertaistukikertomukseksi : kirjoittaminen ulkosuomalaisten vertaistuen välineenä - Andreasson, Kristiina (2022)
Millainen ulkosuomalaisten vertaistuen väline on kirjoittaminen? Tutkimuskysymykseeni etsin vastausta narratiivisella temaattisella analyysilla. Analyysissa käytän David Hermanin semanttisten roolien erittely -asteikkoa, joka kuvaa päähenkilön roolia suhteessa tapahtumiin. Hermanin asteikon lisäksi hyödynnän teemoittelua ja tyypittelyä.