Liikunnan opetustapahtuma vuorovaikutusprosessina - Heinilä, Liisa (1971)
Tämän tutkimuksen aiheena on liikunnanopetus. Tarkoituksena on hankkia yleisselvitystä liikunnan opetustapahtumasta - sosiaalisesta vuorovaikutusprosessista - kuvata ja kartoit taa sen tyypillisiä ominaispiirteitä.