Sisältömarkkinoinnin tavoitteet ja mittaaminen - Wessman, Sami (2022)
Sisältömarkkinointi on ollut jo useamman vuoden ajan suosittu markkinoinnin ja inbound-markkinoinnin keino yrityksille. Sisältömarkkinoinnilla pyritään lähtökohtaisesti sitouttamaan kohderyhmän edustajat yritykseen heitä kiinnostavan ja heidän informatiivisia tarpeita vastaavan sisällön avulla. Oikein toteutettuna sisältömarkkinointi mahdollistaakin yrityksen liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamisen. Sisältömarkkinointi kokonaisuutena on kuitenkin vielä melko tuntematon, mikä tarkoittaa sitä, että sisältömarkkinoinnin merkitystä osana liiketoimintaa ei välttämättä ymmärretä tai osata hyödyntää yrityksissä.