Connecting the mind and body : using embodied intuition as intelligence - Craycroft, Kreetta (2022)
Kriittisten globaalien tapahtumien äärellä joudutaan tekemään merkityksellisiä päätöksiä sekä ratkaisemaan monimutkaisia ongelmia. Nämä kriittiset tilanteet vaativat luovaa älykkyyttä (Harrari 2015, 258–289). Kun tämän yhdistää jatkuvasti nopeutuvaan elämäntyyliin, nousee tarve uudenlaiseen älykkyyteen. Intuitiolla on potentiaalia juuri tähän. Tämän lisäksi, jokainen yksilö on jo synnynnäisesti intuitiivinen (Raami 2020b).