Tavoitteenasettelun hyödyntäminen urheilussa ja koululiikunnassa - Partanen, Taru (2022)
Tämän tutkielman tavoitteena on selvittää, millä tavoin suomalaisessa perusopetuksessa sekä lukiokoulutuksessa hyödynnetään tavoitteiden asettamista. Lisäksi selvitetään, mitä kaikkia liikunnan opetuksen tavoitteita oppilaat pitävät tärkeinä. Näiden pohjalta voidaan arvioida, onko oppilaiden omalla tavoitteenasettelulla mahdollisesti hyötyä liikunnanopetuksessa.