Vibraation vaikuttavat taajuudet : mekanismit, kehon hyvinvointi ja vertailu matkaharmoonini taajuuksiin - Kuurajärvi, Juha (2022)
Tämä kandidaatintutkielma on kirjallisuuskatsaus vibraation mahdollisista vaikutusmekanismeista ja vibraation vaikutuksista kehon hyvinvointiin. Tutkielmassa käydään ensin läpi, millä mekanismeilla vibraatio voisi vaikuttaa kehon hyvinvointiin. Tämän jälkeen esitellään tutkimuksissa löydetyt taajuudet, jotka vaikuttavat kehon hyvinvointiin. Lopuksi pohditaan, löytyykö samoja taajuuksia tietystä harmooniyksilöstä.