Sensoridataan pohjautuvan elävyysindeksin toteuttaminen - Kauppinen, Jussi (2022)
Tutkimuksen idea on luoda Jyväskylän kaupungille sensoridataan pohjautuva julkinen elävyysindeksi. Sensoridataa kerätään AVA-kameralaskureilla, jotka laskevat kulkijoiden määriä. Data siirretään kameralaskurista Azure-pilvipalveluiden avulla SQL-tietokantaan. Tietokannan pohjalta luodaan interaktiivinen käyttöliittymä Microsoft Power BI-työkalun avulla. Käyttöliittymän on tarkoitus kuvata kaupungin elävyyttä ja ihmismäärää reaaliajassa.