Huostaanotettujen lasten vanhempien kokemuksia ja odotuksia tuesta ja tuen tarpeista sijaishuollon aikana - Rajala, Kaisa (2022)
Tutkimukseni tarkoituksena on kuvata, millaisia kokemuksia huostaanotettujen lasten vanhemmilla on tuesta ja tuen tarpeista lapsen sijaishuollon aikana. Kohdistan tarkasteluni erään valitun lastensuojelulaitoksen lasten vanhempien kokemuksiin sosiaalisesta tuesta ja vertaistuesta sekä sosiaalitoimen, lastensuojelulaitoksen ja kolmannen sektorin tarjoamaan tukeen. Lisäksi olen tarkastellut vanhempien odotuksia siitä, että millaista tukea vanhemmat olisivat toivoneet sijaishuollon aikana saavansa.